Citroenrisotto met venkel en dille

Bereiden

Verhit de boter in een grote pan en bak hierin de ui en venkel zacht.
Voeg de rijst toe en roer tot de korrels glanzen.
Voeg 250 ml bouillon toe en blijf roeren tot alle bouillon is opgenomen.
Herhaal deze stap tot alle bouillon na circa 20 minuten op is en de rijst beetgaar is.
Rasp de schil van 1 citroen.
Schil beide citroenen dik en snijd de partjes vruchtvlees uit de vliesjes.
Roer de citroenrasp, partjes citroen, dille en crème fraîche door de risotto.
Verdeel over 4 diepe borden en bestrooi de citroenrisotto met de Parmezaanse kaas.

Ingrediënten

50 gram boter
1 ui (gesnipperd)
2 venkelknollen (in dunne plakjes)
400 gram risottorijst
1.5 liter groentebouillon
2 citroenen (schoongeboend)
1 bosje dille (fijngehakt)
100 milliliter crème fraîche
30 gram Parmezaanse kaas (geschaafd)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *